неделя, 26 юни 2011 г.

СватбаТА

не моята де :)

Може би най-чаканата сватба досега в моя живот е тази на Вети и Боби. Последно бях на сватба някъде преди 10 години и затова тази ми беше особена тръпка :) Не само защото Ветито ми е като сестра, ами защото присъствах на цялата дандания от самото й начало - още като бяха гаджета, после годежа и сега сватбата! Затова са ми толкова специални и двамата.
За самата подготовка ще кажа,че беше много вълнуващо да правя кошничка, кутийки и други украски за сватба, толкова нежни и бели :)
Сватбата беше огромна, тежка и в бордо. А булката беше в бяло! :) Всичко си беше както си му е редът. Започнахме с моминското парти :)


Бъдещата булка я чакаше генерална репетиция- имаше було, мъжки вкусни атрибути и шампанско, ягоди и сметана :) Бяхме й приготвили домашна торта във формата на член, с много орехи и шоколадови пръчици, които всички задружно (малко като в оргия) изядохме със страшна сила :)
После Ветито трябваше да си търси подаръка и след като разгледа цялата ми кухня от-до, успя да го намери. А с него и подаръците за останалите гости :)
Петя и Вилито пък бяха сътворили шоколадово блаженсктво-кекс, надупчен с късметчета! На мен ми се паднаха - 350 кв.м. мезонет, ново кухненско обзавеждане, сватба и тризнаци. Както се казва- дупе да ми е яко! :)



На 25 юни 2011г. дойде и най-очакваният ден! Първо в къщата на Вети, родният й дом, я обличахме, пудрехме, снимахме, закърфичвахме... докато не дойде младоженецът с оркестър и мъже да бутат и събарят врати :) Имаше първа станция - входната врата- и втора- на стаята, която ние затискахме :)
Е, все пак намериха обувката, напълниха я с пари и после слезнахме всички да друснем едно хорце.
Следваше една дъъъъълга фотосесия на всички нас.







Виенският салон на Панаира се оказа направо приказка за сватби-прекрасен, просторен, зелен и много романтичен. Напълнихме го с много любов, много цветя, танци, усмивки и една прекрасна бяла булка.
оттук нататък- хора', танци-манци и наздравици.
Скоро още малко снимки, като дойдат професионалните :)

Аз съм изключително щастлива,че ме направиха част от тяхната прекрасна сватба и следва редът на Кумата и Кумът, които уловиха букета и жартиера!

Горчиво на Вети и Боби :)
Обичам ви много!

2 коментара:

  1. Ваня, много готина шаферка си - пу, пу, пу. От главата до петите си приказка в тюркоазено синьо!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Динче! Много се постарах, за специален човек беше все пак :)

    ОтговорИзтриване