неделя, 8 май 2011 г.

Maggy from Austria


Тъкмо изпратихме нашата Маги към САЩ и ето, че тя се връща под друга форма :) Този уикенд се очертаваше скучен, защото всички бяха заминали нанякъде или работеха, и получих рекуест от couchsurfing.org да приютя Маги за една нощ, която в последствие стана на две!

В събота времето беше само за разходки- слънчево, топло и зелено. Затова и обиколихме набързо Стария град и Главната, качихме се на тепетата и вечерта забихме в Мармалад и Петното. Мисля, че в Петното й хареса много. Пробвахме ментичка със спрайт- невероятно добра комбинация :) И така до към 2:30, след което заспах като къпана.

Маги е много усмихната, още щом ме видя, грейна като слънце (тя е и с естествено руса коса!). Решила да обиколи по-големите градове по линията на влака "Ориент експрес" и така стигна до Пловдив. Следващата й спирка е Истанбул и Анкара. Както всички сърфъри, и тя потвърди, че София е досадно туристическо място. Харесва й тук, където има къде да се покатериш и да гледаш целия град как мърда; където има тихи и зелени улички; където има и Артнюзкафе :)

Маги казва, че като тръгнеш на такова пътешествие, най-важно е доверието. Трябва да вярваш в хората и да ги приемаш такива, каквито са :)

Тази вечер ще пробваме българска кухня и ще си легнем рано :)


1 коментар:

  1. Чудесно Bаничка! :)
    Срещите ти с couchsurf-ъри винаги те зарежда с много позитивно настоение, зная!
    П.П. И за втори път имаш естествена блондинка на гости ;
    Очаквам снимкии! ;Р

    ОтговорИзтриване