събота, 26 февруари 2011 г.

Пластелина на връстените


Преди много, много години в една далечна част на нашето царство, се била събрала група хобити, които празнували рожденния ден на единия от тях- Ванодо :) На цялото пиршество присъствали най-видните и най-обичани нейни приятели в една скромна къщурка в графство Суходол. Там те пийнали, хапнали и след това започнали игра, в която трябвало да обясняват филми посредством мимики и жестове. Единият ръкомахал, а останалите се опитвали да отгатнат... и в опитите си да познае, извикал "Пластелина на връстените" с все сила!
Всички се засмяли, защото известния филм бил с разменени места на началните буквите. И оттогава, за хобита Ванодо, този филм щял да окаже голямо влияние върху собствения му свето- и мироглед.

След много векове....и много бури по тези земи, Ваничка (наследница на прочутата Ванодо), подтикната от известни сили и по-скоро от ЕДНА известна сила, се събудила за тази поредица от случки и същества и попаднала в този различен и интересен свят, който така я развълнувал, че тя самата поискала да опознава все повече и повече такива светове, където може да избяга и да намери вдъхновение...

Особено, когато в другия свят са замесени и бижута, нещата стават все по-вдъхновяващи...

Няма коментари:

Публикуване на коментар