сряда, 12 януари 2011 г.

Една майна в БургАДИДас


След цялата празничност, веселба и иху-аху покрай Коледа и Нова година, дойде време и за именния ми ден.

Нямах никакво желание да съм сред множество хора отново, по-скоро ми се искаше да съм сама и да не празнувам. За сметка на това обаче се оказа , че мога да замина за Бургас и там да прекарам 3 дни в изключително скромна и не-шумна компания :) И така, решението го взех 1-2 дни преди да замина - отново импулсивно, отново с много желание и без никакви съмнения, че го искам! Много е хубаво така да действаш по усет и по желание... ей така, да можеш да тръгнеш, когато ти се ходи, с когото ти се ходи и където ти се пътува!!!

И така се озовах на автогара Север вечерта, пакетирала малко дрехи и учебниците по итиалиански и готова за 4-часовото велико пътуване (за неведомите- пътуването с автобус до там е мъчение!).
Още една ненормално добра функция на новия ми телефон Nokia C7-00 - гледаш филмчета с невероятно качество! Пуснах си едно анимационно за едни сови :) Много забавляващо!!!

И след дълго чекнене по седалката, най-накрая стигнах в Бургас, където валеше дъжд (следват псувни!!:))!?!&^!@*^!(%ГТ()&%*#&$!(Т@#УТ)

Обаче на сутринта- за именния ми ден- едно слънце, едно хубаво време.... после малко разходка по пясъка, пробвах солеността на водата, откраднах си малко мидички за Филибето...

Следващите 3 дни- слънце, шматкане и пълен релакс!
Ето така прекарах именния си ден! готЯнко- казано по бургаски диалект :)

Благодарности на Теди и Ники за предоставяне на стая в техния уютен и сладурски хотел :)



а

1 коментар: