неделя, 2 януари 2011 г.

Следновогодишно

Искам нещо по ръба, устните ти по гърба.....

Традицията повелява и тази година да съм с пловдивско-бургаско-стралджанската компания за нова година. Пак същите хора плюс някои допълнителни се събрахме,за да изпратим всичко минало и да посрещнем нещо ново и интересно през тази година :)
Три денонощия изкарахме в Хисар в страхотна вила за 10 човека с 4 бани и голям двор. Казвам денонощия, защото дни, нощи, всичко стана на кълбета :)
И пак купон, отрупана маса с храна и много настроение и танци. Първата ни вечер е най-заредена, защото не сме се виждали заедно и докато наваксаме.....

На 31-ви чакахме метеоритен дъжд, някои видяха метеоритите, а другите -като мен- видяха само звездите около замаяната си глава :)
И стана 00:00, 4 бутилки шампанско,а моята не гръмна :(
И после дунавското хоро, бяла роза и тинтири-минтири :)
Изненадата дойде след това- Ивета и Боби се сгодиха. Чакаш го този момент и някак си стана нереално, Ивето надена на пръста си диамант и бяло злато и каза "да". Всички знаехме,че това ще се случи един ден, но еуфорията беше пълна. Не съм си представяла, че толкова мога да се радвам, една такава емоция завладя всички...
Баниците с късметите бяха далеч от истината, защото нито годеж, нито сватбата се паднаха на тях :) За сметка на това други двама станаха бъдещите "потърпевши"!

И така чак до 7:30 сутринта!








Няма коментари:

Публикуване на коментар