неделя, 25 април 2010 г.

Как възвърнах многостта си

Един обикновен петък, в края на когото, усещах паренето под краката си да замина и да видя табелата на Пловдив от обратната страна :) Не че не обичам Пловдив, но моментът,когато излизам от него с някаква известна или неизвестна посока, ми вкарва нова доза адреналин.

И ето,че вече е 18:00ч. и ние сме готови за излитане с една прекрасна изненада за Ивета- тя е в София и не подозира дори и малко, че ние ще се изтърсим в ресторанта,където ще вечеря с родителите си, с балони с хелий и свирки и ще го вдигнем във въздуха :) Така и стана, Ивета беше опулена и много щастлива, защото не ни очакваше. Но за сметка на това се сдоби с чисто нов спален комплект бельо и един уикенд, изпълнен с много усмивки и радост.

Събота сутрин в "пълна къща с деца", събуждането винаги е много приятно. А последващото го кафе в ОНДА е едно от най-хубавите неща в София. Разходки, слънце, усмивки, любов, енергия и много приятели....

Вечерта беше също много емоционална, защото я прекарахме всички в София лайв клуб, където имаше благотворителен концерт и за щастие на всички- имаше музика за всеки по малко - ТЕ :) (за някои това беше много!!), БТР, Сигнал, Ваня Костова (леле,какъв глас!), АКАГА, Латино Партизани, Милена :) , Графа и Д2.

И така, днес-неделя - очаквам неочакваното и да ме засипят още куп приятности :)



Снимка на фонтана пред Народния театър







Цун

1 коментар: