понеделник, 29 август 2011 г.

обувки онлайн


Тъй като обичам да споделям хубавите неща, които открия и изпробвам, сега ще ви разкажа как започна моята одисея от купуване на обувки онлайн.

Все гледах, разглеждах, четох коментари, форуми, но не се престрашавах. Накрая, когато за пореден път ми се скъсаха чехлите, закупени от Deichmann за 35 лв.,които издържаха месец и половина на краката ми, се ядосах и реших, че няма да си купя следващите чехли от някой подобен магазин. затова го направих онлайн от www.schuh.co.uk. По принцип цените им са високи, но имаше лятно намаление и се сдобих с първия си чифт онлайн обувки за цената от 40 лв (+доставка) и естествена кожа. Изглеждаха страхотно на картинката и се оказа, че и на живо са такива. Няма лъжа, няма измама :) Доставката беше по куриер до вратата ми с UPS. Пристигнаха за около седмица, може и по-малко.

Тъй като тази година се налага да посменя малко обувките си, защото предишните са се окъсали, си купих и кецове PUMA. Отново за много скромна сума и високо качество в сравнение с цените в магазините тук. Прекрасни са!

И последното ми постъпление беше от този сайт www.javari.co.uk, където отново попаднах на огромно намаление и даже много се учудих, че Кемпърите, които си бях харесала отдавна, имаха мой номер на цена три пъти по-ниска от всички магазини тук и в Европа! Доставката е безплатна до БГ и е в рамките на седмица. Този път се разходих с колелото до пощата :)



Та моето мнение е- не се страхувайте да пазарите намалените неща. Засега номерата на обувките пасват на моите крака и са си верни.
I'm walking on sunshine.....o-o-o-o..... :)

1 коментар: