вторник, 30 юли 2013 г.

~За приятелите~


С риск да стана досадна и да се повторя, искам да споделя отново с вас този сайт, където който както иска може да помогне- не само с пари! 

http://arsofia.com/bg/37487/spisak-s-nay-nuzhnoto/


Не е сърцераздирателно да гледаш тези животи,заключени  в приют. Сърцераздирателно е да НЕ ги спасиш!
Кампанията на организацията, която много силно ме впечатли, беше "Приятелите не се купуват с пари!" и веднага се сещам как всичките кучета досега, които сме имали в семейството, са били купени. Не съм си мислила за куче от приют. Просто времената не бяха такива тогава, преди десетина години!
Сега- не мисля,че ще купя куче на детето си, именно поради тази причина, че трябва да се научи да има приятел, без да го купува,подкупва и какво лине. И не говоря само за животните! Така е и при хората!
В приютите са изоставяни много кучета- някои красиви, някои не чак толкова...но има и породисти, има и мелези (като повечето)! Животните там не са втора ръка! Животните там са много животи! И можеш да спасиш един от тях!

Изборът вече е твой и много труден! Защото всички те искат да бъдат отгледани в Дом и в Семейство! И ще се борят да те спечелят! Просто отвори сърцето си за тях!

Някой ден и аз ще го направя! И се надявам да не бъде само веднъж! Защото няма нищо по-хубаво от това детето да изживее детството си с един верен приятел, вечно до него, тичайки по поляни! А не само чатейки пред компютъра!

Няма коментари:

Публикуване на коментар