понеделник, 23 април 2012 г.

всичко е само думи...


"Avere l'impressione di restare sempre al punto di partenza
E chiudere la porta per lasciare il mondo fuori dalla stanza"
~
"Having the impression of remaining always at the starting point
And closing the door to leave the world out of the room"

Така стоя на терасата за един от последните пъти в живота... и съм повече от влюбена, влюбена в тази къща, в тази тераса и се чувствам точно на мястото, където трябва да бъда в живота си! Благодарна за всички неща, които са ми се случили тук и сега! Не мога да бъда по-щастлива от това...

Ако някога съм си мислила,че съществуват места, които са наистина магнит за късмет- това е моята къща! Тази, последната, на Петьофи! Все хубави хора привлича, които оставят положителни неща тук, положителни емоции и я зареждат..за да могат следващите да са щастливи!

Ами това е! Радвам се с цялото си същество, че имах възможността дори за една година само да си опъна краката на стола на терасата, да пия сок от домашното ми грозде, да каня хора, да чувам Часовниковата кула на всеки час, да спя на тихо под песента на птиците, да се родят котенца в скрина ми, да направим най-хубавото коледно парти, да се влюбвам, разлюбвам и отново да повярвам в любовта! 
Както каза Ицето в блога си преди има-няма няколко седмици- Краят на една епоха и началото на нова!

Не спирайте да дерзаете, не спирайте да пътувате, защото така се измъкваме от задръстения ни свят и се връщаме у дома пълни с нови идеи, надежди и все нещо ново у нас! Най-хуабво е у дома! А моят е тук, при Ванката! 4 коментара:

 1. Еeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeххххххххх

  ОтговорИзтриване
 2. Много хубаво място е твоята къща :) И новата ще е, ще видиш.
  Послушай мосю Делон: http://www.youtube.com/watch?v=eZFs33Eq0-M

  ОтговорИзтриване
 3. Ваничка, благодаря за изключителната песен!

  Ех, как ще ми липсва да знам, че живееш през две къщи. В онази къщичка, която все си наричам вила Вилекула. Дворът - изпълнен със ситни нежни маргаритки.

  Като знам с какво желание и любов към всеки детайл сте си свили новото гнездо...

  ОтговорИзтриване