четвъртък, 29 декември 2011 г.

Краят на 2011


Вчера ме попитаха:"Доволна ли си от тази година? Как беше за теб?"

В последните седмици се чувствам много уморена, няма музика в мен и около мен, нямам социален живот, нямам и много вдъхновение.Но ми е много влюбено, много топло и много зимно. ЗаЗИМИла съм се вкъщи и не ми се излиза. ЗаЗИМИла съм и себе си. Сякаш времето е спряло. Не ми е лошо така, просто явно мозъка, организма и аз самата имам нужда от пречистване, от време да отсея кое е значимото, да пренаредя приоритетите си за следващата година...

Няма как да се оплача от тази година- беше великолепна, вълшебна и пълна. Всички късмети от баниците се сбъднаха- пари, пътувания и нова работа :) Ако НИА се брои за нова де :) Ето на това му викам аз магическо :)

Равносметка нямам- колкото съм дала, толкова и загубила. Обичам и ме обичат! Топло е и студено! :) Хубавото на всичко е, че отново ме очаква забавна нова година и откриване на сезона за сноуборд!

Чакам 2012 с още по-голямо нетърпение, за да видя какво ми е приготвила!

До другата година! :)

6 коментара:

  1. Май от миналогодишното коледно парти у вас, на всички късметите им се сбъднаха ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Ба,тя квато гадна беше 2011-та,тъй сЪ радвам,че отива в небитието...Инак пък станаха и много хубави обрати,кат се замисля ;-)...мда!
    А на мен от баницата с късметите ми се падна сиренето,мхихихиххх...:-)))))).
    Айде,наслука,наздраве,напред,навътре-квот си изберете!

    ОтговорИзтриване
  3. Ваничка, честита нова година! Важното е да е щастлива, а как и по какъв начин, няма толкова значение. И аз като теб мога да кажа, че съм се зазимила и не си подавам много носа навън, но пък ми е толкова хубаво, че дори не бързам да тава топло :)

    ОтговорИзтриване
  4. Нашите с Иван се сбъднаха и двата, точно се чудех дали само при нас е било така:) За много години!!!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Да, Рудолфче, най-вече вас визирах за пророчеството на баницата ми! И моят се сбъдна! :)

    ОтговорИзтриване