понеделник, 16 юли 2012 г.

На хладнинка

Жегите продължаваха със страшна сила и решихме да вземем окончателното решение- язовир. Събрахме се много хора (за съжаление) и се оказа,че на Беглика се е преселило всичко живо-хора, децаа, кучета, комари...  
Но иначе няма как да се оплача от скромните 10 градуса вечерта :) Пък си имам и нов спален чувал, зелен :) Друго си е да има хладничко вечер и да спиш като къпан ;)




неделя, 8 юли 2012 г.

"Риболов в пустинята"


Бяхме се нагласили да го гледаме на кино,но има достатъчно други филми, които сме оградили, затова гледахме този у дома на дивана.
Прекрасен филм за вярата, за неспокойния път за достигане на целта, по който път намираш себе си, чувствата си и вярата си!
Хареса ми! :)

вторник, 3 юли 2012 г.

July morning 2012


Много ми се ходеше до морето...след всички неприятности и негативни емоции през последните дни нямах търпение да си потопя краката и да изпадна в блаженство!
Ех, блаженството беше за кратко, докато не видях на какво е заприличал прекрасния плаж на Кара дере и прилежащата му гора- на цял град! Навсякъде хора, коли и жУвотни. Моите мечти за спокойствие и тишина останаха напразни, защото имаше ужасно много народ. Като реша да отида да се изпикая и беше като на магистала, коли, хора...

Но въпреки всичко Кара дере си е Кара дере!!! Пътят вече е със слънчогледи, които са надвиснали покрай прашоляка като филма "Децата на царевицата" и с всеки изминат метър очаквам да изкочи някое като малко създание и да ме разпори :)))

ХУбаво си беше, не се оплаквам! Сутринта не можах да изчакам слънцето и станах точно когато се разделяше слънцето с хоризонта. Постоянно ми се спеше, това е някаква отличителна черта там за мен, че си почивам! Много ми се спи! И бира пихме на бара!Студена бира!

На връщане жега и задръстване преди Сливен! :)