петък, 29 юни 2012 г.

Каръшка седмица


Всичко започна от връщането ми тук от Рим- разболях се пак- уши, нос, гърло и хрема. И така цели 10 дни. Междувременно малкият ми и най-любим ноутбук ТАЛАСЪМ ми се скапа тотално от вируси. Поне успях да си сваля снимките. Телефонът ми падна на плочки и целият екран е счупен на малки парченца,но ще си остане така, на първо място е морето :) И други дребни нещица- като скъсани презрамки на рокля навън, спукана гума на колелото и други подобни гадости.

Утре, обаче, отивам да се прочистя и да влея нещо прекрасно в себе си- Кара дере и море. Нямам търпение за първи път тази година- все едно всеки път е за първи, така го усещам. И всичко ще се нареди! Както винаги...

събота, 23 юни 2012 г.

Първи полет с парапланер

 Днес изпълнихме подаръка ни от Руска за Ивановден!!! :) 
Не бях гледала клипчета за летенето,защото не исках да съм подготвена за нищо. Исках да пристъпя като за първи път към края на земята и да полетя. Даже и моето клипче, което ще добавя скоро, е доста кратко. Насладих се на полета изцяло. Понеже в началото издавах силни звуци, подплаших една сърничка и като излетяхме, тя тичаше под нас. Беше магическо. И беше бавно. Аз мислех, че по-бързо се пада, но беше много плавно и можеше да гледам във всички посоки какво се случва-под и над мен, около мен... Летяхме на Добростан, прогнозата за Кърнаре не се беше харесала на Наско.

Беше удивително, дори и за земен човек като мен! :)

понеделник, 11 юни 2012 г.

Представяне на НИА в "+ това"

Каня всички ви, които харесвате мен и бижутата ми, да ни посетите и да видите най-новите неща в едно прекрасно място за срещи, случки, усмивки и нещо вкусно :) Мястото е "+ това", София, ул. Марин Дринов 30. Датата е 19 юни, вторник, след 19:00ч.

Искрено се надявам да се видя с много от вас, които четете това :)
Чакам ви!