понеделник, 31 октомври 2011 г.

изненада за рожден ден

Краят на октомври отбелязвам с един специален рожден ден- този на Ванката. Понеже него го нямаше една седмиц в страната, имах предостатъчно време да измисля и приготвя изненадата за рожденния му ден.
Тя се състои в това, че му подарих 12 затворени кафеви плика, като всеки от тях е именуван с пореден месец. В началото на всеки месец до другия му рожден ден ще отваря по един плик, а вътре ще го чака изненада- идея и аксесоари за една наша среща в месеца.
Тъй като вече сме ноември- изненадата за този месец е билети за концерта на Dub FX в София. Попътно ще хапнем и в турския ресторант на магистрала Тракия -"Истанбул" :)

И така ще направим живота си малко по-пикантен и по-тръпкав!

Честито!



неделя, 30 октомври 2011 г.

SADE LIVE concert in Sofia


Никога не съм си представяла, че този концерт ще ме разплаче; никога не съм мислила,че съм способна да съм настръхнала за два часа и никога музиката не е влияела така върху мен...затова и бързам да го запиша минути след края...

Има неща, които са способни да променят живота ти и да го обърнат в друга посока и този концерт направи точно това с мен - замисли ме за много неща и докато седях, пеех мислено и слушах този велик и нежен глас, все повече осъзнавах,че искам да направя някои неща в живота си, които все ме е страх да направя. Не знам точно какви са, защото имам страх,че новата стъпка напред ще се окаже поредната назад, но знам, че не трябва да ме е страх от новото!

Този концерт беше толкова емоционален и силен за мен, че в един момент, когато тя пееше, ми се насълзиха очите и ми се искаше да има някого до мен, за да му кажа "Обичам те и искам да съм с теб завинаги!".

Толкова емоция, любов, красота, чистота и сила струеше от нея, че ми се искаше да се слея с цялата нея... и аз прелях емпоционално...чиста женственост в черно, бяло и червено... бях тъжна, бях щастлива, бях усмихната, бях насълзена... колко пъти съм проливала сълзи на нейни песни...върнах се в много моменти в живота си и точно затова тази музика ми подейства някак си пречистващо...

иска ми се тази музика да е само за правене на любов, но тя е много повече от това- тя е за всичко- за мен, за теб, за тъга, за щастие, за живота....

...велика...



вторник, 25 октомври 2011 г.

безвремие


Мина месец, откакто бях писала, но не можах да открия вдъхновението да пиша какво се е случило досега. Затова накратко:

  • посетих Белинташ и се влюбих в гледката и природата там, прекрасно място за почивка
  • бях на Хенд мейд дей есенно издание :)
  • занимавах се с разни изненади и хубави неща
  • за първи път пробвах една глина Art Clay Copper, която е като глина, но след изпичане в пещ (и много търкане, което никой не ти казва в началото), остава мед 99%. Прекрасно, но трудоемко хоби :)
  • направих една детоксикация на организма за три дни, за да си почине малко от храната и токсините, които му вливам
  • отивам на концерт на Шаде този уикенд и ако не ми мине котка път- най-накрая и до ИКЕА :)
поздрави от Луната :)